lørdag 25. juli 2009

Solens Faser

Etter som solen ikke trenger 28 dager på å fullende syklusen sin, slik månen gjør, kan du bruke de forskjellige solfasene på dagen til å utføre formler og ritualer som haster, nøyaktig på samme måte som med månefasene. Hvert tidspunkt har sine egenskaper. Er du usikker på hvor du skal dra grensen for hvilke tider som går under de forskjellige fasene, bruk instinktet ditt eller moren din:

Soloppgang: solen er ny, og gir deg anledning til å fornye. Jobb med ting som har med nye begynnelser og forandringer å gjøre. Fornye og forbedre kjærligheten i et forhold, forholdene på arbeidsplassen eller fornyelse av deg selv.
Formiddagstid: solen vokser og blir sterkere, ta bruk av de samme egenskapene. Jobb med ting som har med vekst og utvidelse å gjøre, øke inntekten, utvide selvfølelsen, utvide kunnskapene dine osv.
Middagstid: solen er i senit og på sitt sterkeste og mest aktive. Jobb med mot, styrke, energi, fremgang, selvtillit, kreativitet, hell, og alt som har med helse og helbred å gjøre.
Ettermiddagstid: solen minker i styrke og går mot kveld, nå er tiden for inntrykk. Jobb med forretningsmessige ting, fysisk arbeid, læring, kunnskap og forståelse og kommunikasjon med andre.
Solnedgang: solen er på vei ned og er svekket, stikkordene er avslutning og forminsking, forvisning og å kvitte seg med ting. Jobb med å kvitte deg med uønskede følelser eller aspekter ved livet ditt, personer du ikke vil ha i din vennekrets (med balanserte følelser naturligvis, ikke rasende sinne ;)), vekttapsformler osv. Du kan også gå i deg selv, men dette passer best i mørket om kvelden.
Natt: solen er borte og synes kanskje bare på månen. Lik den mørke månen er dette tiden for å gå i deg selv, underbevisstheten eller bringe frem de kunstneriske sidene ved deg selv. Spådom er veldig passende nå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar